fbpx
INSUMED sikertörténetek Pécelen

INSUMED Sikertörténetek PÉCELEN

Az INSUMED orvosi diéta arra való, hogy megtartsuk az izmainkat és zsírból fogyjunk. Ez mérhető, és testösszetétel-elemzés alapján igazolható. A mérés, elemzés, és tanácsadás a rendszer fontos elemei. 
A sikertörténetek nagyon motiválóak, és szükségünk van rá, hogy el merjünk kezdeni valami újat, valami mást. Nagyon büszke vagyok a pácienseimre, mert az eredményeikre büszkék lehetnek. Köszönöm a közös sikereket. Ezért érdemes orvosnak lenni! Jöjjenek az INSUMED Sikertörténetek Pécelen!

 

INSUMED fogyókúrás terápia Pécelen

INSUMED Sikertörténet – Rita

15 kilót fogytam az Insumeddel három hónap alatt. És ez az én love storym.

Le kellene fogyni. Csak ez a mondat motoszkált bennem. De már annyiszor próbáltam, de már annyiszor nem sikerült, de már annyiszor csalódtam. Néztem magam a tükörben, és elborzasztott a látvány. Nehezen mozogtam, szuszogtam a lépcsőzéskor, nem volt mit
felvenni, ami ne vágott volna be, ami ne szorított volna. Szomorú voltam. És még többet ettem…

Majd észrevettem egy kolléganőmön, Ildikón, hogy mennyit fogyott. Szaladtam hozzá tanácsért. Mesélj Ildi, te hogyan csinálod?! Tudod, van az a por, az Insumed. – jött a válasz.

De már nem is figyeltem rá, mert azt gondoltam, hogy ez megint egy por, ami biztosan rossz ízű, fűrészporos, és aztán jön a jojó effektus. Tele voltam előítéletekkel. Másfél évvel később Ildikó még mindig sovány volt, én pedig még mindig csak híztam és a kifogásokat kerestem. Majd egy kedd este elhatározásra jutottam. Kipróbálom. Hiszen amit nem próbálok ki, az nem sikerülhet. Másnap találkoztam Ildikóval és kértem, hogy meséljen.

Mindent tudni akartam.
Így jutottam el Takács Györgyi doktornőhöz, aki elindított az úton. Számtalan jótanácsot kaptam tőle, ilyen volt például, hogy egy felnőtt naponta étkezzen háromszor. Nincs többre szükségünk, hiszen elődeink is így étkeztek. Reggeliztek, majd kimentek a földre dolgozni, majd ebédeltek és végül vacsoráztak. Nem volt közben nasi, rágcsi, tízórai, uzsonna… vagy bármi más. Itt máris beláttam, hogy korábban ezt rosszul csináltam. Hiszen egész nap ettem, noha nem sokat, csak egy szem diót, csak egy gyümölcsjoghurtot, de mégis ettem. És csokoládét is, bár ezt már nagyobb mennyiségben fogyasztottam, és persze rendszeresen a kávéhoz.

És akkor elkezdtem a diétát, vagy nevezhetném inkább életmódváltásnak. Két böjtnappal indultam, ami abból állt, hogy naponta négy  alkalommal ittam ebből a turmixból, ami az Insumed porból és tejből készül. Nagyon féltem, hogy mennyire fogom bírni. A turmix nemhogy finom, de inkább az isteni kategóriába sorolnám. Alig vártam a következő turmixot, annyira ízlett. A két nap mindenféle gyötrelem nélkül telt el. Majd úgy folytattam, hogy naponta kétszer ittam turmixot és egyszer étkeztem, 600 kcal mennyiségben. Fogalmam nem volt, hogy miben mennyi tápanyag van. Ezért jött a jóbarát Google, és bizony számoltam.

Hiszen az egész élet matek. Szépen összeadogattam a hozzávalókat, osztottam – szoroztam – becsültem. De mindezt nem sokáig, talán két hét alatt ráéreztem a mennyiségre. És akkor jöjjenek a számok, mármint ami a súlyomat illeti. 90,5kg-val indultam november 9-én, a két böjtnap alatt három kiló leszaladt. Ez egy lyuk az övemen. Majd bámulatos gyorsasággal szaladtak le a kilók. De jött a Karácsony. Jaj most mi lesz? – aggódtam. De semmilyen nehézségem sem volt. Ettem halászlevet, kenyér nélkül. Ettem töltött káposztát, kenyér nélkül és a 2,8%-os tejföl helyett görög joghurtot tettem rá. A rizs helyett bulgurral főztük. Apró kis csalások, de mégis számítanak. És a végén jöhetett egy szelet sütemény. „Mert
megérdemlem” alapon. Ez a három nap alatt nem híztam, viszont nem is fogytam semmit. Ez érthető volt. Bár valamennyivel több kalóriát vittem be, de mégsem annyival többet, hogy hízzak tőle. Majd újra jöttek a hétköznapok, és a súlyom újra csökkent, minden nap 10-20 dekával voltam könnyebb. Január 9-re, szóval három hónap alatt, sikerült 14,8 kilótól megszabadulnom. Ez két méretet jelent a ruházatomban. És számtalan elismerő pillantást, ej – ezt, hogy csinálod- kérdést. És már hozzám jönnek oda a kollégák, hogy mi a titkom.

Elárulom. Az Insumed és az olyan apróságok, hogy a sültkrumplit olaj nélkül sütöm (légkeveréses sütőben), nem eszem fehér kenyeret, grízt, olajban sült ételeket, rántásnál szénhidrátcsökkentett lisztet használok, nem eszem meg a kisfiam megmaradt utolsó falatját a tányéron, nem iszom cukros üdítőt. Ha lehet, édesítőszert használok. Mivel az Insumed alapvetően édes, ezért nem kívánom a csokoládét. És ami még fontos, hogy nem nyalom le az ujjam, nem kóstolom meg a főztömet, csak tálalás előtt. Szóval naponta háromszor étkezem, és azt eszem, amit szeretnék, de mértékkel.

Rita

 

INSUMED Sikertörténet – Judit 59

59 évesen, sok diétán, fogyáson, visszahízáson túl találkoztam az INSUMED diétával.

5 hónapja kezdtem el a kúrát 88 kilóval és február 3-án elértem a 75 kg-t, ami a célom volt, de annyira lelkes lettem, hogy még tovább szeretném csökkenteni a súlyomat. Az eltelt néhány hónap alatt nem szenvedtem, nem voltam éhes, sőt kifejezetten jól éreztem magam.  InsuRita receptjeit követve nagyon finom,  változatos ételeket ettem, amiket még a férjem is megszeretett, így nem kellett külön főznöm.

Nagyon inspirált a folyamatos súlycsökkenés, mára már 2 mérettel kisebb nadrágokat hordhatok és elégedetten nézek bele a tükörbe.

Köszönet és hála Dr. Takács Györgyi doktornőnek, aki végig kísérte, ösztönzött és lelkesített a program alatt.

Állítom, hogy ez volt a legkellemesebb „fogyókúra”, amivel találkoztam. Az meg a ráadás, hogy ezzel az életmódváltással hosszú távon megtarthatom az elért alakomat.

Mindenkinek szívből ajánlom és higgyétek el a kitartás meghozza az eredményt!

Judit

 

INSUMED Sikertörténet – Erzsébet 60

Nagy örömmel tölt el és hálás vagyok, mert egy kedves ismerősömtől hallottam róla, majd utána olvastam és tájékozódtam az interneten az INSUMED életmódváltó diétáról. Az ismerősöm is részt vett ezen a diétán. Az ő tapasztalata és sikere adott bizalmat és lelkesített, hogy ez nálam is jól működhet.
Szeretném megosztani a kúrám előzményeit és a tapasztalataimat.

Egy bizonyos kor után tudjuk, hogy általában jönnek fel a kilók és maradnak is. Nagyon sok féle fogyókúrával próbálkoztam, de egyik sem volt sikeres. Mindig több kiló csúszott vissza rám észrevétlenül, mint amitől sikerült megszabadulnom. Elkeserítőnek éreztem, hogy nem boldogulok a felesleges kilóimmal.

Kb. 10 évvel ezelőtt derült fény az inzulin-rezisztenciámra, és a vérnyomásom is a felső határt súrolta folyamatosan. Ekkor a diabetikusom diétát javasolt. Tudtam, hogy erre lenne szükségem, de nem sikerült eredményeket elérnem. A cukor szintemben sem, és a súlycsökkenés sem változott jó irányba. A gyógyszerek levitték a cukor szintemet, ekkor ennem kellett, ami ismét felvitte a szintet. Belekerültem egy spirális helyzetbe.

2020 nyarán szereztem tudomást erről a módszerről, amitől fellelkesülve augusztus 12.-én elkezdtem az INSUMED életváltó diétát 87 kg-al, és 4 hónap alatt, december 10-én elértem a kitűzött célomat a 70 kg-ot. A négy hónap alatt folyamatosan olvadtak le a kilók, ami lelkesített, és a kitartásomat erősítette. A legjobb az volt, hogy a súlyvesztés zsírból történt, nem izomból! Ez a fő célja a kúrának!
Ezt folyamatosan kontrolálta az én esetemben az INSUMED szakértője Dr. Takács Györgyi BIA mérésekkel, és ellátott megfelelő tanácsokkal.

Az első és legfontosabb, hogy abba hagyatta az egyik cukor gyógyszeremet (gliclada). Azóta november végén már volt laborvizsgálatom, és tökéletes lett az eredményem.

Már a kúra elejétől a vérnyomásom is teljesen jó lett. A megfelelő súlyvesztés mellett ez is egy óriási változás az életemben.

Arról nem is beszélve, hogy azóta mennyivel jobb a közérzetem, a 3 unokámmal sokkal könnyebben lépést tudok tartani, jobb a kedélyállapotom, nincs olyan indokolatlan izzadás, nem horkolok, ezáltal a pihenésem minősége is sokkal jobb lett.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki súlyfelesleggel küzd! Életem egyik legjobb döntése volt!

Erzsébet 

 

INSUMED Sikertörténet – Edith

2018 augusztus elején hallottam először az Insumedről. Utánanéztem, elolvastam mindent, amit találtam és 8-án már ott voltam az első rendelésen Takács Györgyi doktornőnél, aki tanácsaival, biztatásával vezetett (vezet) a diéta alatt. Az utóbbi pár évben nagyon sok kilót szedtem magamra.

Nehezemre esett a lépcsőzés, gyaloglás, hajolás egyszóval minden mozgás. Nagy reménnyel és elszántsággal indultam neki a fogyókúrának. Igaz az, hogy minden fejben dől el. Az első három hétben 6 kg-t fogytam, ez a sikerélmény nagyon sokat jelentett. Kb. 8 hónap alatt sikerült leadnom 19 kg-t. A bókokon, a sok dicséreten kívül visszanyertem önbizalmam, megtapasztalhattam a mozgás örömét, ami egyre könnyebben ment. A diéta alatt megtanultam egészségesen táplálkozni, önuralomra és kitartásra tanított.

Ami még nagyon pozitív számomra, hogy az elmúlt évekkel ellentétben, amikor végigbetegeskedtem a telet, az idén csak egyszer voltam enyhén náthás. Ez a porban lévő vitaminoknak tudható be. Sok ismerősömnek ajánlom a diétát, meggyőznöm nem kell senkit, az elért eredmény magáért beszél.
Edith 

 

INSUMED Sikertörténet – Márta

Én is nagyon örülök, hogy Önre találtam és részese lehetek ennek a programnak.

Szeretném megosztani veletek az én történetemet az INSUMEDDEL!
62 éves vagyok. Korábban is volt problémám a térdeimmel, sportsérülések következtében. 2005, 2006, 2017-ben artroscopos műtétek voltak, PRP kezelés, melyek nem igazán oldották meg a bajt. Az állandó fájdalomcsillapítók a májamat olyanná tették, mint egy alkoholistának az alkohol. A térdfájdalom erősen korlátozott a mozgásban. A változó korral rám kúszott 24 kg. Még nehezebbé vált a járás, állandóan melegem volt, izzadtam teljesen indokolatlanul. Megjelent egy másik betegség is: az alvási apnoe, „nagyon hangosan” aludtam. Aztán az utóbbi időben gyakran görcsös fejfájással ébredtem, mely nehezen múlt, csak gyógyszerrel, pluszalvással szűnt meg. 2018 végére kialakulóban volt egy kezdődő magas vérnyomásos betegség, magasabb vércukor szinttel. Közben várólistára kerültem a térdprotézis műtét elvégzésére.

Nagyon el voltam keseredve. Számos fogyókúrát kipróbáltam, de 2-3 kg-nál több soha nem ment le.

Tudtam, hogy a sikeres térdműtéthez le kell fogynom a későbbi lábadozást megkönnyítve. Az interneten böngészve jött szembe az Insumed és szakértője Dr Takács Györgyi, aki az óta is ellát tanáccsal, támogat, biztat, ha néha megingok. Igyekszem betartani tanácsait, fegyelmezetten követni a konzultációkon elhangzottakat.

2019. január 23-án indult a nagy kalandom, melynek köszönhetően mára (május 27.) már 16kg-mal kevesebbet mutat a mérleg! És ami még a hozadéka ennek az életmódváltásnak:
– nem kell Xiloxot szednem a térdemre, könnyebben mozgok (csak néha időjárás-változáskor egy Voltaren Dolo 0,25mg)
– megszűnt a magasvérnyomás (újra a talpamban hordom)
– a vércukorszintem a normális tartományban van
– azóta nem ébredek migrénes fejfájással
– nincs indokolatlan izzadás
– csendben alszom, nem horkolok, az alvási apnoet elfújta a szél, illetve az Insumed (nem kell maszkban, légzéssegítő készülékkel aludnom)
– sétálok, biciklizek, kertészkedek, kutyát sétáltatok
– jól érzem magam a bőrömben, eltűnt a rosszkedv is, jó a közérzetem

Én minden súlyfelesleggel küzdőnek jó szívvel csak ajánlani tudom. Merjenek, merjetek lépni!
Megéri!
Üdvözlettel egy négyunokás nagymama!

 

INSUMED Sikertörténet – Rita

Kezdem azzal, ami a lényeg: az INSUMED az egyetlen olyan szer, ami az eddigi számtalan sok fogyási kísérletezésem közül folyamatos és tartós eredményt hozott. Én ezért szeretem.

Inzulin-rezisztenciával és pajzsmirigy-alulműködéssel küszködök már évek óta. Hiába figyeltem oda az étkezésemre, sőt diétáztam sokszor és sokáig, sportolásra is szakítottam időt rendszeresen (biciklizés, futás, súlyzós edzések), a plusz-kilók nem nagyon akartak lemenni. Ha mégis nagy nehezen le tudtam adni pár kilót, elég hamar megállt a fogyásom, stagnált a súlyom, és hiába folytattam az addig beválni látszó módszert, nem tudtam további eredményt elérni; ilyenkor mindig váltanom kellett egy másik módszerre, hátha az majd segít; de végül nem jártam sikerrel.

Az egészségügyi problémáim miatt több alkalommal kértem orvosi segítséget; szakorvosi javaslatra gyógyszeres kezeléseknek vetettem alá magam, de ezek sem hozták meg a kívánt eredményt sem a súlyvesztésem, sem az általános közérzetemet illetően. A gyógyszerekkel együtt járó kellemetlen mellékhatások miatt pedig végül be kellett látnom, hogy ez az út is csak egy zsákutca…

Az internetet böngészve, fogyási lehetőségek után kutatva találtam rá az INSUMED-re, és miután tájékozódtam a körülményekről, úgy döntöttem, hogy belevágok. Azóta bebizonyosodott, hogy ez volt az egyik legjobb döntésem.
2018. április elején kezdtem el az INSUMED-kúrát. 75 kg-mal indultam, és 29,9 kg (40%) testzsír-aránnyal. Az első 2 hét után -2kg volt az eredmény, és az is zsírból! A fogyás nem állt meg,

folyamatosan apadtak a kilók, ráadásul zsírból fogytam és csak minimálisan izomból. Nyár végére elértem a 62 kg-os súlyt.

Rita

 

INSUMED Pécel

Pécel Med Kft.

Jelentkezzen be INSUMED rendelésre Pécelen!

A magánrendelésen a fogyás komplex formában valósulhat meg: ez az INSUMED orvosi terápia.

A kialakításában nagyon sokat segít a belgyógyászati és háziorvosi tapasztalat. A DIÉTA ÖNNEK személyre szabottan lesz kialakítva.
Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, hogy miből fogynak, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból.

Bejelentkezés-időpontfoglalás +36 20 996-7255

Dr. Takács Györgyi
belgyógyász, családorvos, INSUMED tanácsadó orvos

Bővebb információk az INSUMED  magánrendelésről PÉCELEN >>

INSUMED elérhetőségek

INSUMED facebook csoportban: INSUMED facebook csoport

INSUMED tapasztalatok-eredmények zárt csoport (Páciensek üzemeltetik): INSUMED tapasztalatok-eredmények

Dr. Lovas Gyöngyi FogyiDoki INSUMED könyv – az INSUMED módszerről. Közvetlen megrendelhető online is >>

FogyiDoki könyve megrendelés

További hasznos cikkeink, információink

 

 Kérjen időpontot!

Dr. Takács Györgyi PÉCEL MED KFT - Háziorvosi és Magánrendelések Pécelen

Kapcsolat:

Pécel Med Kft. - Dr. Takács Györgyi
2119 Pécel Kölcsey u 6.

Bejelentkezés, információ magánrendelésekről:
hétköznap 14:00-20:00 óra között Kalugyer Éva:  +36 20 449-4533
Rendelő elérhetőség: +36 28 738-880
info@pecelmed.hu