fbpx
INSUMED Sikertörténetek Pécelen

INSUMED Sikertörténetek PÉCELEN

 

Az INSUMED orvosi diéta arra való, hogy megtartsuk az izmainkat és zsírból fogyjunk. Ez mérhető, és testösszetétel-elemzés alapján igazolható. A mérés, elemzés, és tanácsadás a rendszer fontos elemei.

A sikertörténetek nagyon motiválóak, és szükségünk van rá, hogy el merjünk kezdeni valami újat, valami mást.

Nagyon büszke vagyok a pácienseimre, mert az eredményeikre büszkék lehetnek. Köszönöm a közös sikereket. Ezért érdemes orvosnak lenni!

 

INSUMED fogyókúrás terápia Pécelen

 

INSUMED Sikertörténet – Edith

2018 augusztus elején hallottam először az Insumedről. Utánanéztem, elolvastam mindent, amit találtam és 8-án már ott voltam az első rendelésen Takács Györgyi doktornőnél, aki tanácsaival, biztatásával vezetett (vezet) a diéta alatt. Az utóbbi pár évben nagyon sok kilót szedtem magamra.

Nehezemre esett a lépcsőzés, gyaloglás, hajolás egyszóval minden mozgás. Nagy reménnyel és elszántsággal indultam neki a fogyókúrának. Igaz az, hogy minden fejben dől el. Az első három hétben 6 kg-t fogytam, ez a sikerélmény nagyon sokat jelentett. Kb. 8 hónap alatt sikerült leadnom 19 kg-t. A bókokon, a sok dicséreten kívül visszanyertem önbizalmam, megtapasztalhattam a mozgás örömét, ami egyre könnyebben ment. A diéta alatt megtanultam egészségesen táplálkozni, önuralomra és kitartásra tanított.

Ami még nagyon pozitív számomra, hogy az elmúlt évekkel ellentétben, amikor végigbetegeskedtem a telet, az idén csak egyszer voltam enyhén náthás. Ez a porban lévő vitaminoknak tudható be. Sok ismerősömnek ajánlom a diétát, meggyőznöm nem kell senkit, az elért eredmény magáért beszél. 
Edith 

 

 

INSUMED Sikertörténet – Márta

Én is nagyon örülök, hogy Önre találtam és részese lehetek ennek a programnak.

Szeretném megosztani veletek az én történetemet az INSUMEDDEL!
62 éves vagyok. Korábban is volt problémám a térdeimmel, sportsérülések következtében. 2005, 2006, 2017-ben artroscopos műtétek voltak, PRP kezelés, melyek nem igazán oldották meg a bajt. Az állandó fájdalomcsillapítók a májamat olyanná tették, mint egy alkoholistának az alkohol. A térdfájdalom erősen korlátozott a mozgásban. A változó korral rám kúszott 24 kg. Még nehezebbé vált a járás, állandóan melegem volt, izzadtam teljesen indokolatlanul. Megjelent egy másik betegség is: az alvási apnoe, „nagyon hangosan” aludtam. Aztán az utóbbi időben gyakran görcsös fejfájással ébredtem, mely nehezen múlt, csak gyógyszerrel, pluszalvással szűnt meg. 2018 végére kialakulóban volt egy kezdődő magas vérnyomásos betegség, magasabb vércukor szinttel. Közben várólistára kerültem a térdprotézis műtét elvégzésére.

Nagyon el voltam keseredve. Számos fogyókúrát kipróbáltam, de 2-3 kg-nál több soha nem ment le.

Tudtam, hogy a sikeres térdműtéthez le kell fogynom a későbbi lábadozást megkönnyítve. Az interneten böngészve jött szembe az Insumed és szakértője Dr Takács Györgyi, aki az óta is ellát tanáccsal, támogat, biztat, ha néha megingok. Igyekszem betartani tanácsait, fegyelmezetten követni a konzultációkon elhangzottakat.

2019. január 23-án indult a nagy kalandom, melynek köszönhetően mára (május 27.) már 16kg-mal kevesebbet mutat a mérleg! És ami még a hozadéka ennek az életmódváltásnak:
– nem kell Xiloxot szednem a térdemre, könnyebben mozgok (csak néha időjárás-változáskor egy Voltaren Dolo 0,25mg)
– megszűnt a magasvérnyomás (újra a talpamban hordom)
– a vércukorszintem a normális tartományban van
– azóta nem ébredek migrénes fejfájással
– nincs indokolatlan izzadás
– csendben alszom, nem horkolok, az alvási apnoet elfújta a szél, illetve az Insumed (nem kell maszkban, légzéssegítő készülékkel aludnom)
– sétálok, biciklizek, kertészkedek, kutyát sétáltatok
– jól érzem magam a bőrömben, eltűnt a rosszkedv is, jó a közérzetem

Én minden súlyfelesleggel küzdőnek jó szívvel csak ajánlani tudom. Merjenek, merjetek lépni!
Megéri!
Üdvözlettel egy négyunokás nagymama!

INSUMED Sikertörténet – Rita

Kezdem azzal, ami a lényeg: az INSUMED az egyetlen olyan szer, ami az eddigi számtalan sok fogyási kísérletezésem közül folyamatos és tartós eredményt hozott. Én ezért szeretem.

Inzulin-rezisztenciával és pajzsmirigy-alulműködéssel küszködök már évek óta. Hiába figyeltem oda az étkezésemre, sőt diétáztam sokszor és sokáig, sportolásra is szakítottam időt rendszeresen (biciklizés, futás, súlyzós edzések), a plusz-kilók nem nagyon akartak lemenni. Ha mégis nagy nehezen le tudtam adni pár kilót, elég hamar megállt a fogyásom, stagnált a súlyom, és hiába folytattam az addig beválni látszó módszert, nem tudtam további eredményt elérni; ilyenkor mindig váltanom kellett egy másik módszerre, hátha az majd segít; de végül nem jártam sikerrel.

Az egészségügyi problémáim miatt több alkalommal kértem orvosi segítséget; szakorvosi javaslatra gyógyszeres kezeléseknek vetettem alá magam, de ezek sem hozták meg a kívánt eredményt sem a súlyvesztésem, sem az általános közérzetemet illetően. A gyógyszerekkel együtt járó kellemetlen mellékhatások miatt pedig végül be kellett látnom, hogy ez az út is csak egy zsákutca…

Az internetet böngészve, fogyási lehetőségek után kutatva találtam rá az INSUMED-re, és miután tájékozódtam a körülményekről, úgy döntöttem, hogy belevágok. Azóta bebizonyosodott, hogy ez volt az egyik legjobb döntésem.
2018. április elején kezdtem el az INSUMED-kúrát. 75 kg-mal indultam, és 29,9 kg (40%) testzsír-aránnyal. Az első 2 hét után -2kg volt az eredmény, és az is zsírból! A fogyás nem állt meg,

folyamatosan apadtak a kilók, ráadásul zsírból fogytam és csak minimálisan izomból. Nyár végére elértem a 62 kg-os súlyt.

Rita

INSUMED elérhetőségek

INSUMED facebook csoportban: INSUMED facebook csoport

INSUMED tapasztalatok-eredmények zárt csoport (Páciensek üzemeltetik): INSUMED tapasztalatok-eredmények

Dr. Lovas Gyöngyi FogyiDoki INSUMED könyv – az INSUMED módszerről. Közvetlen megrendelhető online is >>

FogyiDoki könyve megrendelés

Magánrendeléseinken a fogyás komplex formában valósulhat meg az INSUMED orvosi terápia.

A kialakításában nagyon sokat segít a belgyógyászati és háziorvosi tapasztalat. A DIÉTA ÖNNEK személyre szabottan lesz kialakítva.
Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, hogy miből fogynak, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból.

Pécel Med Kft.

Jelentkezzen be INSUMED rendelésre Pécelen!

Bejelentkezés-időpontfoglalás +36 20 996-7255

Dr. Takács Györgyi
belgyógyász, családorvos, INSUMED tanácsadó orvos

Bővebb információk az INSUMED  magánrendelésről PÉCELEN >>

További hasznos cikkeink, információink

 

 Kérjen időpontot!

Dr. Takács Györgyi PÉCEL MED KFT - Háziorvosi és Magánrendelések Pécelen

Kapcsolat:

Pécel Med Kft. - Dr. Takács Györgyi
2119 Pécel Kölcsey u 6.

Bejelentkezés, információ magánrendelésekről:
hétköznap 14:00-20:00 óra között Kalugyer Éva:  +36 20 449-4533
Rendelő elérhetőség: +36 28 738-880
info@pecelmed.hu