fbpx
INSUMED Sikertörténetek Pécelen

INSUMED Sikertörténetek PÉCELEN

Az INSUMED orvosi diéta arra való, hogy megtartsuk az izmainkat és zsírból fogyjunk. Ez mérhető, és testösszetétel-elemzés alapján igazolható. A mérés, elemzés, és tanácsadás a rendszer fontos elemei.

A sikertörténetek nagyon motiválóak, és szükségünk van rá, hogy el merjünk kezdeni valami újat, valami mást.

Nagyon büszke vagyok a pácienseimre, mert az eredményeikre büszkék lehetnek. Köszönöm a közös sikereket. Ezért érdemes orvosnak lenni!

 

INSUMED fogyókúrás terápia Pécelen

INSUMED Sikertörténet – Erzsébet 60

Nagy örömmel tölt el és hálás vagyok, mert egy kedves ismerősömtől hallottam róla, majd utána olvastam és tájékozódtam az interneten az INSUMED életmódváltó diétáról. Az ismerősöm is részt vett ezen a diétán. Az ő tapasztalata és sikere adott bizalmat és lelkesített, hogy ez nálam is jól működhet.
Szeretném megosztani a kúrám előzményeit és a tapasztalataimat.

Egy bizonyos kor után tudjuk, hogy általában jönnek fel a kilók és maradnak is. Nagyon sok féle fogyókúrával próbálkoztam, de egyik sem volt sikeres. Mindig több kiló csúszott vissza rám észrevétlenül, mint amitől sikerült megszabadulnom. Elkeserítőnek éreztem, hogy nem boldogulok a felesleges kilóimmal.

Kb. 10 évvel ezelőtt derült fény az inzulin-rezisztenciámra, és a vérnyomásom is a felső határt súrolta folyamatosan. Ekkor a diabetikusom diétát javasolt. Tudtam, hogy erre lenne szükségem, de nem sikerült eredményeket elérnem. A cukor szintemben sem, és a súlycsökkenés sem változott jó irányba. A gyógyszerek levitték a cukor szintemet, ekkor ennem kellett, ami ismét felvitte a szintet. Belekerültem egy spirális helyzetbe.

2020 nyarán szereztem tudomást erről a módszerről, amitől fellelkesülve augusztus 12.-én elkezdtem az INSUMED életváltó diétát 87 kg-al, és 4 hónap alatt, december 10-én elértem a kitűzött célomat a 70 kg-ot. A négy hónap alatt folyamatosan olvadtak le a kilók, ami lelkesített, és a kitartásomat erősítette. A legjobb az volt, hogy a súlyvesztés zsírból történt, nem izomból! Ez a fő célja a kúrának!
Ezt folyamatosan kontrolálta az én esetemben az INSUMED szakértője Dr. Takács Györgyi BIA mérésekkel, és ellátott megfelelő tanácsokkal.

Az első és legfontosabb, hogy abba hagyatta az egyik cukor gyógyszeremet (gliclada). Azóta november végén már volt laborvizsgálatom, és tökéletes lett az eredményem.

Már a kúra elejétől a vérnyomásom is teljesen jó lett. A megfelelő súlyvesztés mellett ez is egy óriási változás az életemben.

Arról nem is beszélve, hogy azóta mennyivel jobb a közérzetem, a 3 unokámmal sokkal könnyebben lépést tudok tartani, jobb a kedélyállapotom, nincs olyan indokolatlan izzadás, nem horkolok, ezáltal a pihenésem minősége is sokkal jobb lett.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki súlyfelesleggel küzd! Életem egyik legjobb döntése volt!

Erzsébet 

 

INSUMED Sikertörténet – Edith

2018 augusztus elején hallottam először az Insumedről. Utánanéztem, elolvastam mindent, amit találtam és 8-án már ott voltam az első rendelésen Takács Györgyi doktornőnél, aki tanácsaival, biztatásával vezetett (vezet) a diéta alatt. Az utóbbi pár évben nagyon sok kilót szedtem magamra.

Nehezemre esett a lépcsőzés, gyaloglás, hajolás egyszóval minden mozgás. Nagy reménnyel és elszántsággal indultam neki a fogyókúrának. Igaz az, hogy minden fejben dől el. Az első három hétben 6 kg-t fogytam, ez a sikerélmény nagyon sokat jelentett. Kb. 8 hónap alatt sikerült leadnom 19 kg-t. A bókokon, a sok dicséreten kívül visszanyertem önbizalmam, megtapasztalhattam a mozgás örömét, ami egyre könnyebben ment. A diéta alatt megtanultam egészségesen táplálkozni, önuralomra és kitartásra tanított.

Ami még nagyon pozitív számomra, hogy az elmúlt évekkel ellentétben, amikor végigbetegeskedtem a telet, az idén csak egyszer voltam enyhén náthás. Ez a porban lévő vitaminoknak tudható be. Sok ismerősömnek ajánlom a diétát, meggyőznöm nem kell senkit, az elért eredmény magáért beszél.
Edith 

 

INSUMED Sikertörténet – Márta

Én is nagyon örülök, hogy Önre találtam és részese lehetek ennek a programnak.

Szeretném megosztani veletek az én történetemet az INSUMEDDEL!
62 éves vagyok. Korábban is volt problémám a térdeimmel, sportsérülések következtében. 2005, 2006, 2017-ben artroscopos műtétek voltak, PRP kezelés, melyek nem igazán oldották meg a bajt. Az állandó fájdalomcsillapítók a májamat olyanná tették, mint egy alkoholistának az alkohol. A térdfájdalom erősen korlátozott a mozgásban. A változó korral rám kúszott 24 kg. Még nehezebbé vált a járás, állandóan melegem volt, izzadtam teljesen indokolatlanul. Megjelent egy másik betegség is: az alvási apnoe, „nagyon hangosan” aludtam. Aztán az utóbbi időben gyakran görcsös fejfájással ébredtem, mely nehezen múlt, csak gyógyszerrel, pluszalvással szűnt meg. 2018 végére kialakulóban volt egy kezdődő magas vérnyomásos betegség, magasabb vércukor szinttel. Közben várólistára kerültem a térdprotézis műtét elvégzésére.

Nagyon el voltam keseredve. Számos fogyókúrát kipróbáltam, de 2-3 kg-nál több soha nem ment le.

Tudtam, hogy a sikeres térdműtéthez le kell fogynom a későbbi lábadozást megkönnyítve. Az interneten böngészve jött szembe az Insumed és szakértője Dr Takács Györgyi, aki az óta is ellát tanáccsal, támogat, biztat, ha néha megingok. Igyekszem betartani tanácsait, fegyelmezetten követni a konzultációkon elhangzottakat.

2019. január 23-án indult a nagy kalandom, melynek köszönhetően mára (május 27.) már 16kg-mal kevesebbet mutat a mérleg! És ami még a hozadéka ennek az életmódváltásnak:
– nem kell Xiloxot szednem a térdemre, könnyebben mozgok (csak néha időjárás-változáskor egy Voltaren Dolo 0,25mg)
– megszűnt a magasvérnyomás (újra a talpamban hordom)
– a vércukorszintem a normális tartományban van
– azóta nem ébredek migrénes fejfájással
– nincs indokolatlan izzadás
– csendben alszom, nem horkolok, az alvási apnoet elfújta a szél, illetve az Insumed (nem kell maszkban, légzéssegítő készülékkel aludnom)
– sétálok, biciklizek, kertészkedek, kutyát sétáltatok
– jól érzem magam a bőrömben, eltűnt a rosszkedv is, jó a közérzetem

Én minden súlyfelesleggel küzdőnek jó szívvel csak ajánlani tudom. Merjenek, merjetek lépni!
Megéri!
Üdvözlettel egy négyunokás nagymama!

 

INSUMED Sikertörténet – Rita

Kezdem azzal, ami a lényeg: az INSUMED az egyetlen olyan szer, ami az eddigi számtalan sok fogyási kísérletezésem közül folyamatos és tartós eredményt hozott. Én ezért szeretem.

Inzulin-rezisztenciával és pajzsmirigy-alulműködéssel küszködök már évek óta. Hiába figyeltem oda az étkezésemre, sőt diétáztam sokszor és sokáig, sportolásra is szakítottam időt rendszeresen (biciklizés, futás, súlyzós edzések), a plusz-kilók nem nagyon akartak lemenni. Ha mégis nagy nehezen le tudtam adni pár kilót, elég hamar megállt a fogyásom, stagnált a súlyom, és hiába folytattam az addig beválni látszó módszert, nem tudtam további eredményt elérni; ilyenkor mindig váltanom kellett egy másik módszerre, hátha az majd segít; de végül nem jártam sikerrel.

Az egészségügyi problémáim miatt több alkalommal kértem orvosi segítséget; szakorvosi javaslatra gyógyszeres kezeléseknek vetettem alá magam, de ezek sem hozták meg a kívánt eredményt sem a súlyvesztésem, sem az általános közérzetemet illetően. A gyógyszerekkel együtt járó kellemetlen mellékhatások miatt pedig végül be kellett látnom, hogy ez az út is csak egy zsákutca…

Az internetet böngészve, fogyási lehetőségek után kutatva találtam rá az INSUMED-re, és miután tájékozódtam a körülményekről, úgy döntöttem, hogy belevágok. Azóta bebizonyosodott, hogy ez volt az egyik legjobb döntésem.
2018. április elején kezdtem el az INSUMED-kúrát. 75 kg-mal indultam, és 29,9 kg (40%) testzsír-aránnyal. Az első 2 hét után -2kg volt az eredmény, és az is zsírból! A fogyás nem állt meg,

folyamatosan apadtak a kilók, ráadásul zsírból fogytam és csak minimálisan izomból. Nyár végére elértem a 62 kg-os súlyt.

Rita

 

INSUMED Pécel

Pécel Med Kft.

Jelentkezzen be INSUMED rendelésre Pécelen!

A magánrendelésen a fogyás komplex formában valósulhat meg: ez az INSUMED orvosi terápia.

A kialakításában nagyon sokat segít a belgyógyászati és háziorvosi tapasztalat. A DIÉTA ÖNNEK személyre szabottan lesz kialakítva.
Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, hogy miből fogynak, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból.

Bejelentkezés-időpontfoglalás +36 20 996-7255

Dr. Takács Györgyi
belgyógyász, családorvos, INSUMED tanácsadó orvos

Bővebb információk az INSUMED  magánrendelésről PÉCELEN >>

INSUMED elérhetőségek

INSUMED facebook csoportban: INSUMED facebook csoport

INSUMED tapasztalatok-eredmények zárt csoport (Páciensek üzemeltetik): INSUMED tapasztalatok-eredmények

Dr. Lovas Gyöngyi FogyiDoki INSUMED könyv – az INSUMED módszerről. Közvetlen megrendelhető online is >>

FogyiDoki könyve megrendelés

További hasznos cikkeink, információink

 

 Kérjen időpontot!

Dr. Takács Györgyi PÉCEL MED KFT - Háziorvosi és Magánrendelések Pécelen

Kapcsolat:

Pécel Med Kft. - Dr. Takács Györgyi
2119 Pécel Kölcsey u 6.

Bejelentkezés, információ magánrendelésekről:
hétköznap 14:00-20:00 óra között Kalugyer Éva:  +36 20 449-4533
Rendelő elérhetőség: +36 28 738-880
info@pecelmed.hu