fbpx
A 2-es típusú cukorbetegek gondozása

INSUMED Sikertörténet FogyiDokitól

Az INSUMED orvosi diéta arra való, hogy megtartsuk az izmainkat és zsírból fogyjunk. Ez mérhető, és testösszetétel-elemzés alapján igazolható. A mérés, elemzés, és tanácsadás a rendszer fontos elemei.

A sikertörténetek nagyon motiválóak, és szükségünk van rá, hogy el merjünk kezdeni valami újat, valami mást. Szeretném megosztani egyik Orvostársam páciensének tapasztalatát, amely bárkinek lendületet adhat:

INSUMED fogyókúrás terápia Pécelen

INSUMED Sikertörténet Dr. Lovas Gyöngyitől

Már korábban is hallottam az Insumed programról, de úgy gondoltam, hogy sikerülni fog lefogyni saját kútfőből is, nekem aztán nem kell semmilyen por meg hasonlók. Telt az idő, eredmény nélkül. Fogyni természetesen én is szerettem volna, de mivel a fogyás gondolata mindig is megerőltető és önsanyargató dolgokat jelentett, ezért ment tovább az ördögi kör: bűntudat – evés – fogyni kéne – bűntudat – evés … Végül szerencsére összefutottam egy barátnőmmel, aki – bár én őt sosem láttam túlsúlyosnak – most kifejezetten manöken alkattal rendelkezett és tőle hallottam ismét az Insumedről és Dr. Lovas Gyöngyiről. Az időzítés tökéletes volt, mert ekkorra jutottam el arra a pontra, hogy segítségre van szükségem. Nem azért hízunk, mert nem tudjuk, hogy mit és mennyit kellene enni, vagy mennyit kellene mozogni. Én azt vallom, hogy nagy valószínűséggel a legtöbb túlsúlyos ember „pszichés evő”. Az étellel kompenzálunk és kész. Sokunknál az egyes fogyókúrák többek között azért sem működnek, mert magunkra vagyunk hagyatva: ezt meg ezt kell csinálnod, aztán szevasz. Ez aztán nagyon használ, ha az ember pszichés okok miatt eszi túl magát.

A segítség

Szóval segítséget kértem. 40 éves nő vagyok, 157 centi magas és 81 kilóról indultam június 23-án. Azóta 11 kilót fogytam megerőltetés nélkül. Bevallom, nem sportolok rendszeresen és mégis működik. Mindig megdöbbenek rajta, hogy egy-egy több órás séta-bevásárlás után akár egy kilóval is könnyebb vagyok másnap.

Az első két napos kúra után három(!) kilóval voltam könnyebb, aztán pici szünet jött, majd újabb három kiló ment le. Azóta is kb. két kilónként fogyok pár hetes szünetekkel. Ez nekem különösen megfelel, mert annyira bevésődött a kövér önkép, hogy kell idő, míg hozzászokom a vékonyabb alakhoz.

Először a hasam ment le, ami optikailag a legszebb ajándék egy túlsúlyos nőnek. Aztán 10 kiló leadásával teljesen átrendeződött az alakom: vékonyabb a kar, a comb, keskenyebb a hát, a csípő. Szenzációs érzés! Megint jó rám a fekete kabát, a szürke nadrág, a piros blúz, …!

Sose hittem volna, hogy egyszer akár 10 kilót is leadok, és tessék.

Folytatás – INSUMED

Most megyek tovább az úton, és nem vagyok egyedül, segítségem van. Ez az „emberi tényező”, ami igazán megkülönbözteti ezt a módszert a többitől: egy megbízható és kedves szakember, aki bíztat, tanácsot ad, fogja a kezünket.

Na és az italporok! Én a kávé ízű és epres turmixot iszom tejjel. Mint az olvadt fagyi, nagyon finomak!

Forrás: Dr. Lovas Gyöngyi >> További sok-sok sikertörténet olvasható a Fogyidoki blogon: http://fogyidoki.cafeblog.hu/2016/04/18/fogyidoki-5-nyolcadik-sikertortenet/

vagy az INSUMED facebook csoportban: INSUMED facebook csoport

Magánrendeléseinken a fogyás komplex formában valósulhat meg az INSUMED orvosi terápia.

A kialakításában nagyon sokat segít a belgyógyászati és háziorvosi tapasztalat. A DIÉTA ÖNNEK személyre szabottan lesz kialakítva.

Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, hogy miből fogynak, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból.

Jelentkezzen be INSUMED rendelésre Pécelen!

Bejelentkezés-időpontfoglalás +36 20 996-7255

Dr. Takács Györgyi
belgyógyász, családorvos, INSUMED tanácsadó orvos

Bővebb információk az INSUMED  magánrendelésről PÉCELEN >>

További hasznos cikkeink, információink

 

 Kérjen időpontot!

Dr. Takács Györgyi PÉCEL MED KFT - Háziorvosi és Magánrendelések Pécelen

Kapcsolat:

Pécel Med Kft. - Dr. Takács Györgyi
2119 Pécel Kölcsey u 6.

Bejelentkezés, információ magánrendelésekről:
hétköznap 14:00-20:00 óra között Kalugyer Éva:  +36 20 449-4533
Rendelő elérhetőség: +36 28 738-880
info@pecelmed.hu